Om oss

Bestill over 100 000 sommerhus og leiligheter

Sommerhus.no samarbeider med de mest velkjente utleierne av ferieboliger som kan vise til over 40 års erfaring. Vi søker igjennom alle utleiere for å finne din neste feriebolig til lavest mulig pris.
Det gjør at du slipper å bruke tid på å søke rundt hos mange forskjellige leverandører.
Prisen og leiebetingelsene er de samme som du får ved å bestille direkte hos våre partnere, så vi kan derfor gi våre kunder prisgaranti.

Sommerhus.no har sommerhus, ferieboliger og ferieleiligheter til enhver smak. Vi har vi et bredt spekter av ferieboliger i 31 forskjellige land, ulike prisklasser og alle de fasilitetene dere har bruk for. Hos oss er det enkelt å leie din neste feriebolig. Under hvert enkelt land så finner dere vårt utvalg av titusener av ferieboliger. Raskt og selektivt søk etter den rette ferieboligen!

På Sommerhus.no kan du booke din feriebolig 24 timer i døgnet

Gjennom våre nettsider kan du bestille din neste feriebolig når du selv måtte ønske. Når du har bestilt din feriebolig, får du en bekreftelse på mail fra Sommerhus.no og vår utleiepartner med den informasjon du trenger.
På hver feriebolig finner du alle betingelser og vilkår nederst på bestillingsskjemaet. Send oss gjerne en mail på [email protected] om du i forkant ønsker å få tilsendt betalingsdato for ferieboligen, betingelser eller vilkår for den boligen du ønsker å leie.

Trenger du hjelp til å finne din neste feriebolig?

I et hav av alternativer og muligheter kan du sende oss en forespørsel - og vi vil hjelpe deg. Vi vil deretter sende deg et personlig tilbud, uten forpliktelser. Fortell oss hvor du ser for deg din neste drømmeferie.
Vi finner den rette ferieboligen uansett formålet med reisen deres. Er du ute etter et stort sommerhus til mange familier, en liten koselig hytte ved sjøen, hytte på fjellet eller flere ferieboliger i nærheten av hverandre så finner vi dette for deg.

Personlig hjelp og service på feriedestinasjonene

En av Sommerhus.no sine største styrker er at vi alltid er der når du trenger oss. Når du leier en feriebolig hos oss har du alltid en lokal kontaktperson på feriestedet. Sommerhus.no sine utleiepartnere og nøkkelansvarlige ønsker dere velkommen, hjelper dere på stedet og tilbyr sin service. Denne lokale tilstedeværelsen gjør at du får en lettvint overlevering av nøkkelen, hjelp til å booke aktiviteter, ferietips og mye annet.

Sommerhus.no gir deg trygghet

Ved å bestille gjennom et kjent selskap, så slipper du store overraskelser. Sommerhus.no og våre utleiepartneres største styrke er at vi alltid er der når du trenger oss - både før, under og etter ditt opphold.
Når du betaler online hos oss, er du i trygge hender. Vi har innrettet oss etter de høyeste sikkerhetstiltak slik at dine personlige opplysninger er beskyttet.