Kontakt oss

Vår kundeservice er klare til å svare på dine spørsmål

Spesielle avbestillingsregler. I disse utfordrende tider er det viktig for kundene å kunne bestille ferie med fleksibilitet.

Her er noen av de nye avbestillingsreglene som gjelder fra forskjellige utleiere. Når du går videre inn på bestillingsiden på ferieboligen står det hva som gjelder for akkurat den.
 
Alternativ 1:
Dere har muligheten til å endre bestillingen deres frem til 40 dager før planlagt ankomst mot et gebyr på 700,- NOK. Dere kan booke om til et annet tidspunkt enten til samme feriebolig, til en annen feriebolig fra samme utleier.
 
Alternativ 2:
Bestill innen 15. april 2021 og få en gratis avbestilling hvis du avbestiller mer enn 35 dager før ankomst. For utvalgte feriehus må du avbestille mer enn 45 eller 15 dager til ankomst. Eksakt antall dager får du gjennom å kontakte oss på mail med Feriebolig ID:n 
 

Trenger du hjelp til å finne din neste feriebolig?

I et hav av alternativer kan du sende oss en forespørsel - og vi vil hjelpe deg. Trenger du hjelp til å finne ditt neste feriehus, feriebolig eller ferieleilighet. Vi vil deretter sende deg et personlig tilbud, uten forpliktelser.
 
Har du spesifikke spørsmål vedrørende ferieboligen du har leid, vennligst ta direkte kontakt med firmaet som er ansvarlig utleier for ferieboligen.
I reisedokumentene du har mottatt fra ansvarlig uteleier finner du kontaktinformasjon til lokalkontor/nøkkelforvalter/huseier, samt et servicenummer for spesielle tilfeller.

Du når oss alltid på post@sommerhus.no

Vårt kontor finner du på:
Feriehus AS
c/o Sommerhus.no
Lommedalsveien 189 A
1354 Bærums Verk